Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkładka pod mysz

Krystekize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym prosić o pomoc.

Otóż kupiłem sobie myszkę Delux M555 i chciałbym dokupić podkładkę bo mam taką malutką.

Mam pytanie, jeśli zły dział to przepraszam.

Czy potraficie polecić jakieś podkładki do 20 zł? No dobra może nie do 20 ale takie wielkie. 

Mogę wysłać zdjęcia biurka, bo nie chcę gigantycznej. Tania i wielka.

Np. taka: 

http://allegro.pl/podkladka-pod-mysz-natec-genesis-m11-logo-gaming-i5195249376.html ??

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam, Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.

Opublikowano

Tanią i dużą podkładką pod mysz jest A4TECH X7 Gaming. Jedyna rzecz z A4TECHA z jakiej byłem zadowolony. Dobra jakość względem ceny.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

polecam a4tech x7-500mp albo 300mp, masz kilka wersji tej podkładki, także możesz sobie wybrać odpowiadającą Ci wielkość

@Edit

Odradzam Roccat Siru, gdyż spotkałem się z przypadkami, że te podkładki się przecierały od ślizgaczy.

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Gość edzio2678
Opublikowano

Za 30 zł możesz np. mieć Kingston HyperX SKYN Speed lub Roccat Siru Cryptic Blue.

Opublikowano

Polecam podkładki A4Tech x7Gaming. nie narzekam na nie , z początku miałem tą najmniejszą i mi nie starczało miejsca na strzelanie w cs go , teraz mam tą najwiekszą mniejsze dpi i mniejsze sensitivity i Banie z USP wchodzą jak ta lala :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

polecam a4tech x7-500mp albo 300mp, masz kilka wersji tej podkładki, także możesz sobie wybrać odpowiadającą Ci wielkość

@Edit

Odradzam Roccat Siru, gdyż spotkałem się z przypadkami, że te podkładki się przecierały od ślizgaczy.y 

a x7-200mp? Też byłaby dobra?

Opublikowano

@Edit

Odradzam Roccat Siru, gdyż spotkałem się z przypadkami, że te podkładki się przecierały od ślizgaczy.y 

To jest to samo co 500mp, ale duzo mniejsza, do gier gdzie uzywasz niskiego dpi nie polecam takiej malej, mi by taka nawet do puplitu nie wystarczyla. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

@Edit

Ja używam QCK od steelseries. 

Niestety jest dość droga ale jest materiałowa, przyjemna w dotyku, mysz ślizga się idealnie.

Nie kupiłbym żadnej innej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...